Geir Myking

Geir Myking

Veterinærassistent

Geir’en.

Han er en person man bare blir glad i og trenger. Hvorfor ble ikke Geir ansatt hos oss for 10 år siden, tenkte vi. Svaret er enkelt. Han kunne ikke. Han jobbet som elektro-instruktør i Sjøforsvaret. Men så gikk han av med pensjon og ville jobbe hos oss. Ja takk.

Han er rykende fersk innen bransjen, men hjelpes han kommer med masse kompetanse og en driv fra en annen verden. ‘Det er så deilig å tømme boss. Nå har jeg i alle år beordret andre til det og drevet med inspeksjoner. Det er så deilig å endelig gjøre det selv’. Geir. We love you.

Ellers har Geir Schæferen Delta som kom til han og konen Wenche da hun var 14 måneder. Nå er hun 8 år. Mye trening har hjulpet på separasjonsangsten, men 7 fjernkontroller ble tygget i stykker under prosessen. I tillegg til Delta har han og Wenche to barn sammen, og den røde katten Zoey på 8 år. Han spiller også trombone i mange sammenhenger, men foretrekker å spille jazz.

Geir er utdannet elektro/automasjons-ingeniør fra Bergen Maritime Høgskole i 1987 før han startet førstegangstjenesten samme sommer. Han har jobbet med og på ubåt fra 1987-1998 og tok i denne perioden befals- og offisersutdanning i Sjøforsvaret. Som om ikke det var nok, så har han i tillegg praktisk pedagogisk utdanning fra HiB.

Geir startet å jobbe hos oss i mai i år.

Trenger du hjelp eller har noe du lurer på?

Vi er her for deg og ditt kjæledyr. Ikke nøl med å ta kontakt for en hyggelig samtale.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.