Vibeke Fosse

Vibeke Fosse

Veterinær B.VET.MED, fagdyrlege, MS CACS (onkologi)

Du finner som regel Vibeke i lett kappgang mellom et par pasienter, laboratoriet, og mikroskopet. Eller på operasjonssalen. Eller iført fullt verneutstyr før en runde med cellegiftbehandling av hund eller katt. Og så har hun sin egen boks med blyant og gadgets. Ingen tukler med denne.

Det er mange som vil ha en bit av Vibeke, som som regel opererer med full timebok. Det skjønner vi godt. Hun er sylskarp, og dessuten er hun alltid blid. Og deilig å være rundt. Latteren henger løst, og så er hun så utrolig kunnskapsrik. The brains! Og nå blir hun flau, men det får hun tåle.   

Når hun ikke er hos oss eller forsker på Haukeland, så er hun gjerne reiseleder for datteren’s cheerleading-squad. På fjelltur med hundene Darcy og Balder, eller kjører guttene til rugby-trening. Hun kan også finnes på den Irske puben til mannen Gavin. ‘Brian Boru’. Anbefales. 

Vibeke fullførte utdannelsen Master of Companion Animal Clinical Science, med spesialisering i onkologi ved Universitetet i København i november 2019. Vibeke er også sertifisert fagdyrlege i sykdommer hos hunder og katter. I tillegg jobber Vibeke som kreftforsker ved Universitetet i Bergen, i samarbeid med Haukeland Universitetssykehus.

Vibeke ble uteksaminert som veterinær fra The Royal Veterinary College i London i 2003. Hun jobbet noen år i Irland, hvor hun blant annet var med på å starte og drive egen smådyrklinikk, før hun returnerte til Bergen i 2008.  Hun har jobbet på Gården Dyreklinikk siden januar 2020.

Trenger du hjelp eller har noe du lurer på?

Vi er her for deg og ditt kjæledyr. Ikke nøl med å ta kontakt for en hyggelig samtale.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.