Tannbehandling

Våre erfarne veterinærer og dyrepleiere tilbyr profesjonelle tannbehandlinger for hunder og katter slik at de kan opprettholde god tannhelse.
Priser
Tannbehandling

Betydningen av god tannhelse

God tannhelse er viktig for dyrenes helse og livskvalitet. Dessverre er tannproblemer noe som mange eiere ikke tenker så mye på, men det kan ha store konsekvenser for dyrets velvære. Tannproblemer kan føre til smerte, infeksjoner og dårlig ånde, og kan også påvirke andre organer i kroppen. Over 80% av alle voksne hunder og 70% av voksne katter har tann- og tannkjøttproblemer. Derfor er det viktig å ta vare på hundens og kattens tenner og tannkjøtt.

Tannbehandling hos oss

På Gården Dyreklinikk har vi veterinærer og dyrepleiere med etterutdanning og lang erfaring innen tannbehandling. Vi utfører grundige tannundersøkelser og tar røntgenbilder for å oppdage eventuelle problemer tidlig. Vi tilbyr tannbehandlinger som fjerning av tannstein, polering av emalje, rotfylling, tanntrekk og tann- og kjevekirurgi. Vår tannavdeling har alt av moderne utstyr og hjelpemidler for å sikre at inngrepene utføres trygt og effektivt. Våre erfarne dyrepleiere og assistenter overvåker narkose for tannbehandlinger og sikrer at kjæledyret ditt ivaretas før, under og etter inngrepet.

Forebyggende tannhelse

For å opprettholde god tannhelse hos ditt kjæledyr anbefaler vi regelmessig tannsjekk og tannrens hos veterinæren, samt daglig tannstell hjemme. Du kan gjøre forebyggende tiltak som tannpuss, bruke tyggebein og leker som fremmer god tannhelse, og være oppmerksom på eventuelle endringer i tannkjøttet eller tannstrukturen.

Gratis tannsjekk og råd

Vi hjelper deg gjerne med å ivareta ditt kjæledyrs tannhelse. Ta kontakt med oss for å avtale tid til en gratis tannsjekk, og kom gjerne innom for få råd om forebyggende tannstell for din firbente venn.

Trenger du hjelp eller har noe du lurer på?

Vi er her for deg og ditt kjæledyr. Ikke nøl med å ta kontakt for en hyggelig samtale.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.