Røntgen og ultralyd

På Gården Dyreklinikk har vi det nyeste utstyret og teknologien innen ultralyd og røntgen for å gi kjæledyret ditt den beste omsorgen.
Priser
Røntgen og ultralyd

Diagnostisering med røntgen

Røntgen er en viktig del av diagnostiseringen av ulike helsetilstander hos våre pasienter. Vårt moderne digitale røntgenutstyr gir oss muligheten til å ta klare bilder av bein og indre organer, noe som hjelper oss med å oppdage brudd, forkalkninger i skjelettet, svulster, blæreproblemer, blokkeringer i tarm og andre helseproblemer. Vi utfører også HD- og AD-røntgenundersøkelser og ryggrøntgen for raser hvor det er ønskelig i forbindelse med avl.

Ultralyd for detaljert diagnostisering

Ultralyd er et annet nyttig verktøy som vi bruker for å undersøke indre organer og vev hos pasientene våre. Med ultralyd kan vi se detaljerte bilder i sanntid av organer som lever, nyre, blære, livmor og prostata. Dette lar oss oppdage abnormiteter som svulster, cyster og andre problemer som ikke kan ses med røntgen eller fysisk undersøkelse alene. Vi kan også ta ut celleprøver ved hjelp av ultralyd.

Drektighetstesting

Drektighetstesting kan gjøres på forskjellige stadier av drektigheten ved hjelp av blodprøver, ultralyd og røntgen. Ultralyd gjøres vanligvis fra tre uker etter parring, og røntgenundersøkelse utføres tidligst etter 42 dager for å telle valper. Vi tilbyr en gunstig pakkepris på drektighetsultralyd og røntgen.

Omsorg for kjæledyret ditt

Vi setter alltid dyrenes velvære først, og vi vil gjøre alt vi kan for å sikre at de får den omsorgen de fortjener. Ta kontakt med oss i dag for å avtale en time for røntgen eller ultralydundersøkelse for kjæledyret ditt.

Trenger du hjelp eller har noe du lurer på?

Vi er her for deg og ditt kjæledyr. Ikke nøl med å ta kontakt for en hyggelig samtale.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.