Livsavslutning

Vi er her for deg og ditt kjæledyr i denne vanskelige perioden.
Priser
Livsavslutning

En trygg støtte i vanskelige tider

Å ta farvel med en trofast venn gjør fryktelig vondt, og selv om man vet at dagen en gang vil komme er det vanskelig å være forberedt. Beslutningen om livsavslutning er ofte både tung og vanskelig. Vi ønsker å være en trygg støtte for de pårørende. 

Vi kan være til hjelp og gi faglig veiledning, og svare på spørsmål en måtte ha forbundet med både avgjørelse og hva som er det beste for dyret.

Det er viktig for oss å tilrettelegge for at situasjonen blir så fin den kan bli, og er lydhør på ønsker fra dere som er pårørende. Vårt mål er at dere skal se tilbake på denne dagen som en verdig og fredfull avslutning.  

En rolig og stressfri stund

Vi har en egen inngang på baksiden av bygget som kan brukes etter avtale, og et stille rom litt unna klinikkens andre pasienter, slik at den siste stunden blir så rolig og stressfri som mulig.  

Hjemmeavliving er noe vi kan tilby når vi har kapasitet til dette.   

Vi tar oss av det praktiske etterpå, oftest vil det være kremasjon. Vi samarbeider med Bergen smådyrkrematorium, som vi opplever som veldig fine og profesjonelle.  

Dere som pårørende kan gjerne ha gjort dere noen tanker om det ønskes separat kremering med asken returnert i en valgt urne, eller om dette ikke er ønskelig. Noen eiere ønsker også å ha med seg dyret hjem for begravelse. 

For mange er det vanskelig å ta stilling til dette før de har fått det litt på avstand, det har vi stor forståelse for og tilrettelegger selvfølgelig. 

Urner

Urner leveres til klinikken, og dere vil motta beskjed når denne har ankommet klinikken. Som oftest innen 2-4 uker.

Husk at vi alltid er tilgjengelig for en prat.

For urnevalg klikk her.

Trenger du hjelp eller har noe du lurer på?

Vi er her for deg og ditt kjæledyr. Ikke nøl med å ta kontakt for en hyggelig samtale.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.