Lisbet Holtet

Lisbet Holtet

Smådyrspesialist

Vår veteran-veterinær. Vårt vandrende leksikon. Kunnskapen hennes tar aldri slutt. Selv om hun kunne ha kastet inn håndkleet for lengst er det slettes ikke planen, dessuten har hun hverken tid eller lyst til det. Heldigvis for oss.

Når hun ikke står på operasjonsstuen med kasus vi trodde var umulige, så sitter hun gjerne på biblioteket sitt i andre etasje og leser veterinærlitteratur. Man er aldri ferdig utlært.

Ellers har hun alltid en kjapp kommentar på lur, og er morsommere enn hun vet selv. Hun er den av gjengen som inviterer til 4-retters middag, Michelinverdig, ingen tilfeldigheter med full vinmeny attåt. Spille piano eller synge opera kan hun også, og hun er en råtass på poesi. Men ett sted må vi stoppe.

Lisbet går vi god for 365 dager i året

Lisbet ble uteksaminert fra Norges Veterinærhøyskole i 1971. Hun er smådyrspesialist og leder i fagutvalget for spesialistforeningen i Norge. Hun startet Bergen’s første smådyrkliinikk i 1972 og mange kjenner hun fra der. Hennes hovedfagfelt er: indremedisin, kirurgi og spesielt ortopedi. 

Trenger du hjelp eller har noe du lurer på?

Vi er her for deg og ditt kjæledyr. Ikke nøl med å ta kontakt for en hyggelig samtale.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.