En dyreklinikk med lidenskap og omsorg for dyr

Vi tar godt vare på både kjæledyr og eier

Våre ansatte

Bilde av Birte hos MasterVet Gården Dyreklinikk

Birte Kristin Toft

BVM&S MRCVS – Veterinær og daglig leder

Birte ble uteksaminert fra The Royal Dick School of Veterinary Studies i Edinburgh i 2000. Hun har siden jobbet i både smådyr- og stordyrpraksis i Skottland og på Island, og begynte å jobbe på Gården Dyreklinikk i januar 2013. Birte har blant annet videreutdannet seg innen kirurgi, indremedisin, ultralyd og akupunktur.

Bilde av David hos MasterVet Gården Dyreklinikk

David Bermingham

DVM – Veterinær

David kommer opprinnelig fra Dublin, Irland. Han ble uteksaminert fra Universitetet i Budapest i 2008, og har siden jobbet i både Irland og Storbritannia før han flyttet til Norge i 2010. Davids hovedinteresse er tannbehandling. Han har også videreutdanning innen akuttkirurgi og ultralyd.

Bilde av Vilde hos MasterVet Gården Dyreklinikk

Vilde Myrmell Aasen

MVD MRCVS – Veterinær

Vilde ble uteksaminert fra University of Veterinary of Pharmaceutical Sciences Brno i Tsjekkia i 2013, og har jobbet som veterinær hos oss siden. Vilde har videreutdanning innen indremedisin, øyesykdommer og kirurgi.

Bilde av Grethe hos MasterVet Gården Dyreklinikk

Grethe Aarre

Veterinærassistent

Grethe har jobbet som veterinærassistent siden 1993, og hun har jobbet på Gården dyreklinikk siden 2007. Tidligere jobbet Grethe på Ålgård veterinærkontor og Hinna dyreklinikk.

Bilde av Ida hos MasterVet Gården Dyreklinikk

Ida Isdal Toft

AUTORISERT Dyrepleier

Ida fullførte dyrepleierstudiet ved Hansenberg i Danmark i mars 2019 og har jobbet på Gården Dyreklinikk siden mai 2016. Ida har tidligere gått ved hestelinjen på Stend jordbruksskole.

Bilde av Tuva

Tuva Aasen

veterinærassistent

Tuva har jobbet som assistent på klinikken siden august 2017.

Ansattbilde av Marte Villager med hund

Marte H. Villanger

veterinærassistent

Marte begynte som veterinærassistent hos oss i 2018.

Vibeke Fosse med hund

Vibeke Fosse

VETERINÆR B.Vet.Med., FagDYrlege, MS CACS (Onkologi)

Vibeke fullførte utdannelsen Master of Companion Animal Clinical Science, med spesialisering i onkologi ved Universitetet i København i november 2019. Vibeke er også sertifisert fagdyrlege i sykdommer hos hunder og katter. I tillegg jobber Vibeke som kreftforsker ved Universitetet i Bergen, i samarbeid med Haukeland Universitetssykehus.

Vibeke ble uteksaminert som veterinær fra The Royal Veterinary College i London i 2003. Hun jobbet noen år i Irland, hvor hun blant annet var med på å starte og drive egen smådyrklinikk, før hun returnerte til Bergen i 2008. Vibeke jobbet på Dyreklinikken på Stend fra 2008-2016.

Cathrine Carlsen

DYREPLEIER

Cathrine  fullførte dyrepleierstudiet ved Middlesex University i London i mai 2021. Hun har jobbet på Gården Dyreklinikk under studiet siden mai 2019. 

Marcelle

Marcelle Freitas De Oliveira

veterinærassistent

Hege Larsen

Daglig leder/Hundefrisør

Hege er daglig leder på Hund og Katte-salongen. Hun har holdt på med pelsstell i over 13 år. 

Rakel Brox Johnsen

Hundefrisør

Rakel er hundefrisør og har jobbet på Hunde og Kattesalongen siden 2020.

Bilde av Camilla hos MasterVet Gården Dyreklinikk

Camilla Rønnestad

Hundefrisør 

Camilla har travle dager på hundesalongen. Hun har jobbet på salongen i 6 år. Hun har drevet med hest og hund i mange år.