En dyreklinikk med lidenskap og omsorg for dyr

Vi tar godt vare på både kjæledyr og eier

Våre ansatte

Bilde av Birte hos MasterVet Gården Dyreklinikk

Birte Kristin Toft

BVM&S MRCVS – Veterinær

Birte ble uteksaminert fra The Royal Dick School of Veterinary Studies i Edinburgh i 2000. Hun har siden jobbet i både smådyr- og stordyrpraksis i Skottland og på Island, og begynte å jobbe på Gården Dyreklinikk i januar 2013. Birte har blant annet videreutdannet seg innen kirurgi, indremedisin, ultralyd og akupunktur.

Bilde av David hos MasterVet Gården Dyreklinikk

David Bermingham

DVM – Veterinær

David kommer opprinnelig fra Dublin, Irland. Han ble uteksaminert fra Universitetet i Budapest i 2008, og har siden jobbet i både Irland og Storbritannia før han flyttet til Norge i 2010. Davids hovedinteresse er tannbehandling. Han har også videreutdanning innen akuttkirurgi og ultralyd.

Bilde av Vilde hos MasterVet Gården Dyreklinikk

Vilde Myrmell Aasen

MVD MRCVS – Veterinær

Vilde ble uteksaminert fra University of Veterinary of Pharmaceutical Sciences Brno i Tsjekkia i 2013, og har jobbet som veterinær hos oss siden. Vilde har videreutdanning innen indremedisin, øyesykdommer og kirurgi.

Bilde av Iselin hos MasterVet Gården Dyreklinikk

Iselin Fjellanger

Cand. Med. Vet. – Veterinær

Iselin ble uteksaminert fra Veterinærhøyskolen, NMBU i Oslo våren 2017. Hun jobbet så på en smådyrklinikk på Stord, før hun begynte på Gården dyreklinikk desember 2017.

Bilde av Marte hos MasterVet Gården Dyreklinikk

Marte Falkanger

Daglig leder og autorisert dyrepleier

Marte fullførte dyrepleierstudiet ved Hansenberg i Danmark i oktober 2011 og har jobbet på Gården Dyreklinikk siden 2007.

Bilde av Grethe hos MasterVet Gården Dyreklinikk

Grethe Aarre

Veterinærassistent

Grethe har jobbet som veterinærassistent siden 1993, og hun har jobbet på Gården dyreklinikk siden 2007. Tidligere jobbet Grethe på Ålgård veterinærkontor og Hinna dyreklinikk.

Bilde av Ida hos MasterVet Gården Dyreklinikk

Ida Isdal Toft

Dyrepleier

Ida fordeler tiden sin mellom Gården Dyreklinikk og dyrepleierstudie ved Hansenberg i Danmark. Utdannelsen startet hun i januar 2016, og hun er etter planen ferdig utdannet dyrepleier i mars 2019. Ida har tidligere gått ved hestelinjen på Stend jordbruksskole.

Bilde av Tuva

Tuva Aasen

veterinærassistent

Tuva har tidligere vært vikar hos oss. Hun begynte å jobbe fast på klinikken i august 2017.

Bilde av Camilla hos MasterVet Gården Dyreklinikk

Camilla Rønnestad

Klinikkassistent

Camilla har travle dager på hundesalongen, men hjelper også til på klinikken. Hun har drevet med hest og hund i mange år.

Ansattbilde av Marte Villager med hund

Marte H. Villanger

veterinærassistent

Marte begynte som veterinærassistent hos oss i 2018.