Kirurgi

Vårt team av veterinærer og dyrepleiere har lang erfaring og høy kompetanse på kirurgi, anestesi og smertebehandling. Vi har det nyeste utstyr innen anestesi og overvåkning og bruker hovedsakelig inhalasjonsanestesi.
Priser
Kirurgi

Betydningen av kirurgi

Kirurgi er en viktig del av veterinærmedisinen og kan være avgjørende for å redde liv. Kirurgiske inngrep kan være nødvendig for å behandle skader, infeksjoner, svulster eller andre helseproblemer.

Kirurgiske tjenester hos oss

På Gården Dyreklinikk tilbyr vi det meste av bløtvevskirurgi på hund, katt, kanin og smågnagere. Vi utfører alt fra mindre inngrep som kastrering og øyelokkskirurgi til større og mer kompliserte operasjoner som svulstfjerning, keisersnitt, fjerning av fremmedlegeme i mage og tarm, fjerning av blærestein, miltfjerning, akutte bukoperasjoner, amputasjoner med mer. Vi utfører også noe ortopedisk kirurgi. Anestesi og kirurgi tilrettelegges ut fra pasientens helsetilstand og andre behov, og vi vil alltid anbefale det beste for pasienten. Vårt team er trent til å håndtere kirurgiske kasus og sørger for at dyrene blir godt ivaretatt før, under og etter operasjonen.

Trygge hender og moderne utstyr

Ved vår klinikk har vi erfarne veterinærer og dyrepleiere med etterutdanning innen kirurgi og anestesi. Vi benytter oss av moderne utstyr og protokoller for å sikre at pasientene våre får den beste behandling og omsorg, og vi har spesielt fokus på god smertelindring og anestesiovervåkning. Ditt kjæledyr er i trygge hender hos oss.

Grundig undersøkelse og etterbehandling

Før en operasjon blir pasienten grundig undersøkt og eventuelle nødvendige tester blir utført for å sikre at operasjonen vil være trygg for dyret, og for å kunne tilrettelegge anestesien. Kirurgen vil informere dyreeier om hva som skal gjøres og legge en plan for hvilken etterbehandling som kreves.

Overvåking og restitusjon

Etter operasjonen vil ditt kjæledyr bli nøye overvåket og smertelindring vil bli gitt for å sikre en smertefri restitusjon. Vi gir nødvendige råd og instruksjoner om hvordan du best kan ta vare på din firbente venn etter operasjonen.

Ta gjerne kontakt med oss dersom du har spørsmål om en planlagt operasjon eller ønsker et prisestimat.

Trenger du hjelp eller har noe du lurer på?

Vi er her for deg og ditt kjæledyr. Ikke nøl med å ta kontakt for en hyggelig samtale.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.