Birte Kristin Toft

Birte Kristin Toft

BVM&S MRCVS – Veterinær og daglig leder

Birte har en stor fan-skare - og med god grunn. Hun fikser attester, utredninger og kan svare på det meste, om ikke alt, faktisk. Hun er tålmodig og utrolig dyktig i alt hun gjør.

Det gikk fort fra hund, katt og gnagere til sjøløve, pingvin og kongekobra da vi ble klinikken til Akvariet i Bergen. Birte tok utfordringen på strak arm og med en knusende ro. Vi har har enda ikke sett henne stresset.

Det er ikke uvanlig at vi står med en skadet fugl en fredag før stenging. Klar tale - ‘rigg kattebur,  roadtrip til Sotra’. Med stort hjerte - hun nøler aldri. 

Birte har border colliene Mist og Moa. De er på jobb hver dag, med eget rom i 2. etasje. Perfekt duo. Mist skal ha valper i 2026. Vi teller ned.

Birte ble uteksaminert fra The Royal Dick School of Veterinary Studies i Edinburgh i 2000. Hun har siden jobbet i både smådyr- og stordyrpraksis i Skottland og på Island, og begynte å jobbe på Gården Dyreklinikk i januar 2013. Birte har blant annet videreutdannet seg innen kirurgi, indremedisin, ultralyd og akupunktur.

Trenger du hjelp eller har noe du lurer på?

Vi er her for deg og ditt kjæledyr. Ikke nøl med å ta kontakt for en hyggelig samtale.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.