Valpekjøp veiledning

Lyst på hund, men usikker på hvilken du skal velge?
Priser
Valpekjøp veiledning

Usikker på hvilken du skal velge?

Vi har erfart nettopp dette. Kunder med et brennende ønske om å skaffe seg hund, men synes det er vanskelig og overveldende å velge rase. Det finnes mye informasjon på nett, men det er ikke alltid lett å vite hva som er pålitelige kilder. 

Det å velge et nytt familiemedlem er en stor og viktig beslutning. En hund er en trofast følgesvenn som kan leve i 12-15 år, og kanskje enda lenger.  Vi opplever at mange synes at det er overveldende, og da ønsker vi å være til hjelp.

Konsultasjon

Vi tilbyr konsultasjon i forkant av valpekjøp. Våre erfarne veterinærer kan gi deg kunnskapsbaserte råd om hvilken rase som vil være den beste matchen for deg. De kan gi råd om alt fra helse, mosjon, stell og fôring til lynne, sosialisering og trening. Veiledning for valpekjøp koster kr. 1200,- for 30 minutter.

Det er viktig å gjøre en grundig vurdering av hvilken rase som passer best for deg og din families livsstil. Det finnes hundrevis av hunderaser å velge mellom, og hver har sine egne unike egenskaper og behov. Noen krever mye mosjon og aktivitet, mens andre er mer egnet for små leiligheter eller husholdninger med små barn. Noen raser har spesifikke helseutfordringer som det er fint å være klar over før man bestemmer seg.

Oppdretter

Når du har funnet riktig rase for deg, er det på tide å finne en pålitelig oppdretter. Det er viktig å kjøpe en valp fra en oppdretter som tar vare på hundene sine på en forsvarlig måte og har god avlspraksis. En ansvarlig oppdretter vil sørge for at valpene får riktig medisinsk behandling, sosialisering og ernæring fra en tidlig alder. Unngå oppdrettere som selger valper under tvilsomme forhold, som for eksempel kjøretøysalg eller anonyme møter på parkeringsplasser.

En god start på livet for din nye valp

På Gården Dyreklinikk tilbyr vi tjenester som vaksinasjoner og parasittbehandlinger for å sikre at valpen din har en god start på livet, og vi utfører også HD- og AD-røntgen, patellasjekk og andre undersøkelser når valpen blir litt eldre.

Kontakt oss for å avtale en konsultasjon eller for å få mer informasjon om våre tjenester. Vi ser frem til å møte deg og ditt nye familiemedlem, eller være til hjelp med valg av hund!

Trenger du hjelp eller har noe du lurer på?

Vi er her for deg og ditt kjæledyr. Ikke nøl med å ta kontakt for en hyggelig samtale.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.