Marte H. Villanger

Marte H. Villanger

Veterinærassistent

Du finner Marte, eller ‘Villis’ krypende bak fôrsekker, over eller under hunde- og katteleker, eller foran datamaskinen for alt av nødvendige bestillinger som gjør at klinikken går rundt. Og direkteoppgjør har vi glemt at finnes, for hun kan gjøre det i søvne.

Marte har stålkontroll. Hun gjør at vi andre kan senke skuldrene og vite at alt man trenger er på rett plass til rett tid. Utenom det gjør hun alt annet.  Med et smil om munnen.

Så har hun blandingshunden Enya, som kommer fra Voss. Oppfostret på potet og kjøttkaker. Hun er mye hund, og et nydelig vesen. Og samboeren Daniel, som kjører lastebil. Det er ikke sjeldent at bilen til Marte er på verksted, da leveres hun i den. Hun er også bonusmamma, og lillebror er på vei. 

Marte studerte ved Stend Jordbruksskole før hun begynte å jobbe i stall. Ellers har hun jobbet i både Mc. Donald’s og på Peppes. Og så har hun jobbet i Posten. Hun har også solgt alt du kan tenke deg fra fyrverkeri, krabber og reker til juletrær. Heldigvis havnet hun hos oss, i 2018.

Trenger du hjelp eller har noe du lurer på?

Vi er her for deg og ditt kjæledyr. Ikke nøl med å ta kontakt for en hyggelig samtale.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.