Hunde og kattefrisør Bergen

Vi samarbeider tett med Hund- og kattesalongen. I salongen kan du få hjelp med all type pelsstell for din hund eller katt. Hund- og kattesalongen holder til i klinikken vår.

Hund- og kattesalongen tilbyr:

Bading av hund

Gi kjæledyret ditt en forfriskende opplevelse i vår salong. Vi bruker milde, produkter som etterlater pelsen ren og myk. La våre erfarne frisører håndtere kjæledyret ditt for en stressfri og beroligende stund. Hunden blir badet, fønet og gjennombørstet.

Klipping

Hold kjæledyrets pels trimmet og velstelt hos våre profesjonelle frisører. Våre dyktige frisører sikrer en nøyaktig og jevn klipp, uansett rasetype eller ønsket stil. Vi klipper alle raser etter rasestandarden, eller etter kundens egne ønsker. La oss ta vare på de små detaljene for et velpleid utseende.

Hundefrisør

Vi tilbyr skreddersydde behandlinger for alle hunderaser. Fra trim til hverdagsklipp, vi gir din firbente venn et strålende utseende. Slapp av mens vi tar oss av alt fra gjennombørsting til avanserte klippeteknikker. Vi klipper alle raser etter rasestandarden, eller etter kundens egne ønsker.

Kattefrisør

Ikke alle katter liker å bli børstet og ender fort opp med floker og tovet pels. Det kan være både smertefullt og ubehagelig for katten. Mange eiere kjenner seg nok igjen i dette da vi klipper mange katter i uken. For å unngå stress for katten gir vi sedasjon før klipp, etter en helseundersøkelse hos veterinær.

Kloklipp

Unngå ubehag og gi kjæledyret ditt velstelte klør med våre kloklipptjenester. Våre hundefrisører sørger for en trygg og rask klipp, noe som reduserer risikoen for skade eller ubehag. Gjør det lettere for kjæledyret ditt å bevege seg komfortabelt.

Med mange års erfaring kan de gi deg råd om hvordan du på best mulig måte kan pleie pelsen hjemme, samt tipse om produkter som passer for din hund.

Vi holder til hos Gården Dyreklinikk i Bergen. Ser du etter veterinærtjenester så kontakt de her.

Ønsker du å bestille time?

Kontakt oss via telefon, så planlegger vi en time sammen.