Tuva Aasen

Tuva Aasen

Veterinærassistent

Tuva er effektivitet, kreativitet og produktivitet i perfekt kombinasjon. Hun har full kontroll både i resepsjon, på kontroret og i klinikken ellers. 

Må ting gjøres, er Tuva umiddelbart på ballen, eller allerede ferdig. 

Hjemme er hun travelt opptatt med to små barn, engelskmannen Stephen, og skogskatten Fred. Hun har full kontroll her også – selvfølgelig. Og så er hun søsteren til Vilde.

Tuva er en team builder, en humørspreder og en pådriver. Tuva sprer glede hvor enn hun er, og står for de fleste latterkrampene på huset.

Tuva elsker alle dyr, og ingen er ivrigere enn Tuva hvis vi har et pinnsvin eller en due oppstallet. Og så elsker hun mennesker, og er glødende opptatt av at alle rundt henne har det bra. Vi er heldige som har Tuva på laget!

Tuva fullførte en bachelor i strategisk kommunikasjon med minor i business fra University of Missouri i 2013, og Missouri, USA vil alltid være hennes andre hjem. Hun har tidligere jobbet på Hurtigruten, i IntraFish Media, og som resepsjonssjef på hotell. Men heldigvis er det vi som har landet henne. Hun har vært hos oss siden 2017. 

Trenger du hjelp eller har noe du lurer på?

Vi er her for deg og ditt kjæledyr. Ikke nøl med å ta kontakt for en hyggelig samtale.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.