Jeanett Lygren

Jeanett Lygren

Veterinærassistent

Smilende, positiv og til å bli glad i hele Jeanett. Hun som egentlig bare skulle kjøpe en regndress til sønnen på Finn, men ramlet over stillingsannonsen hos oss. Da var det gjort, og herlighet så glad vi er for det. 

Hun er uredd og en person som tar utfordringer på strak arm. Det finnes bare løsninger. På underkant av en måned tok hun over ansvaret for en hel haug med bestillinger til klinikken og det med en knusende ro. Ikke tilfeldig, for med utdanning innen medisinsk sekretær og mange års erfaring som team-leader er hun godt rustet til en hverdag hos oss. 

Dessuten er hun over gjennomsnittet  løsningsorientert, energisk og sinnsykt effektiv. Det må man være som mamma til tre. For hjemme har hun to gutter og en jente, samboeren Endre og blandingshunden Luna på 6 år. Hun er 50/50 cane korso og husky, og har nydelige øyne. 

Jeanett har blant annet jobbet som lastebilsjåfør i flere år, som teamleader i Diplom-is og studert medisinsk sekretær ved Norfag. Året før hun begynte hos oss jobbet hun som medisinsk sekretær ved urologisk avdeling på Haukeland Universitetssykehus. Hun startet hos oss i mai 2024. 

Trenger du hjelp eller har noe du lurer på?

Vi er her for deg og ditt kjæledyr. Ikke nøl med å ta kontakt for en hyggelig samtale.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.