Poliklinikk

Vi tilbyr det meste av behandlinger og helsetjenester for ditt kjæledyr. Hos oss har vi alltid fokus på forebyggende behandlinger som fremmer dyrets helse.
Priser
Poliklinikk

Forebyggende behandling

Dette inkluderer vaksinering, ID-merking, sterilisering og kastrering av katt, seniorsjekk av eldre dyr, HD/AD- og ryggrøntgen av hund, patellaattest/vurdering, tannsjekk og kloklipp. Vi ønsker god dialog med eier slik at eier selv kan følge opp dyrets helse og trivsel på hjemmebane, og veiledes der det skulle være ønskelig.

Alle våre konsultasjoner vil inkludere en grundig gjennomgang av dyrets helse, fra hjerteauskultasjon, sjekk av tenner og tannkjøtt, vurdering av ledd, vekt, hud og pels, ører, poter og klør og vi er selvfølgelig tilgjengelig for eventuelle spørsmål en måtte ha underveis.

Jevne helseundersøkelser

Jevnlig helseundersøkelse er viktig for å unngå, eller forebygge sykdom, eller oppdage sykdom eller avvik tidlig, slik at dette kan behandles eller følges opp på best mulig måte. Det er ikke sjelden at dette kan oppdages før dyret har fått symptomer på sykdom, og at behandling eller forebygging da gir dyret både bedre prognose og livskvalitet. 

Noe om diaré/oppkast, kløe og allergiutredning, analkjertler, halthetsutredninger, bitt- og kuttskader, urinveisproblematikk, øre- og øyebetennelser, adferd?

Vi anbefaler at alle hunder og katter vaksineres årlig, og med dette samtidig får en grundig helseundersøkelse.

Det er svært viktig for oss at både dyr og eier føler seg godt ivaretatt hos oss. 

Bestille time

For å unngå venting ønsker alltid at dere bestiller time i poliklinikken hos oss. Dette kan gjøres på telefon 55191580, på mail post@mastervet.no, eller via linken nedenfor. 

Syke dyr vil bli prioritert, men selv ved akutt sykdom ønsker vi at dere kontakter klinikken før fremmøte, slik at teamet vårt kan gi dyret best mulig oppfølging. For våre kunder strekker vi oss alltid langt for å finne tid til ditt syke kjæledyr, selv i travle perioder. 

Ved akutt sykdom ber vi deg om å kontakte klinikktelefonen, slik at dialog opprettes med èn gang.

Vi tilbyr også konsultasjoner for nye hunde- og katteeiere, både før og etter at det nye familiemedlemmet har kommet i hus. 

Konsultasjon og raseveiledning kan du lese mer om her.

Trenger du hjelp eller har noe du lurer på?

Vi er her for deg og ditt kjæledyr. Ikke nøl med å ta kontakt for en hyggelig samtale.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.