Akutt smådyrvakt

Vakthavende veterinær i Bergen nås alltid på 820 90 060, og vårt team står klare til å hjelpe deg og ditt dyr ved akutt sykdom og skade.
Priser
Akutt smådyrvakt

Kommunal vakttjeneste i Bergen

Vi deltar i den kommunale vakttjenesten i Bergen, et samarbeid mellom de største klinikkene i Bergen og Os. Veterinærvakten deles mellom klinikkene slik at hver klinikk har døgnvakt i èn uke om gangen, fra fredag til fredag.

Tilgjengelighet utenom åpningstid

Det vil alltid være en tilgjengelig veterinær på vakttelefonen utenom normert åpningstid, og vårt team står da klar til å ta imot dere på klinikken for akutt behandling og oppfølging der dette er nødvendig. 

Vakthavende veterinær nås på 820 90 060, og dette nummeret er alltid det samme uavhengig av hvilken klinikk som har vakt. Dette er en betalt telefontjeneste.

NB! Det hender noen ganger at eiere har sperre på telefonen for å ringe slike betalingstjenester. Anrop til vakttelefonen vil da bli avbrutt. Prøv da å ringe fra et annet nummer for å opprette dialog med vakthavende veterinær. 

Det vil gjelde egne priser for vakttjenesten. 

Dette vil det bli informert om når kontakt med veterinær er opprettet. Vi ønsker god dialog og åpenhet omkring kostnader.

Akutte tilfeller og sykdom innenfor vår vanlige åpningstid kan selvfølgelig ta kontakt med klinikken direkte på tel. 55191580.

Trenger du hjelp eller har noe du lurer på?

Vi er her for deg og ditt kjæledyr. Ikke nøl med å ta kontakt for en hyggelig samtale.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.