På Gården kan vi tilby rehabilitering i form av akupunktur, vanntredemølle, massasje og råd og hjelp til å sette opp et egnet treningsprogram til ditt kjæledyr.

Vanntrening

I vanntredemølle kan rehab-personalet tilpasse trening for hver pasient i individuelle vann- nivå og hastigheter med en vanntemperatur på mellom 24-36 grader. Hydroterapi er en skånsom måte å trene og styrke muskulaturen, samtidig som man skåner ledd og skjelett.

Vi ser raskt fremgang hos hunder som får trening i vann. Treningen kan hjelpe hunden raskere tilbake til normal funksjon etter en operasjon, lindre symptomer på gikt og andre leddplager, og gi bedre mobilitet og økt livskvalitet.

Vanntrening er også gunstig for hunder som skal ned i vekt og aktive friske hunder.

Massasje

Massasje øker blodsirkulasjonen hos hunden og minsker muskelspenninger. Gjør sener og muskler elastiske, og lindrer muskelsmerter.

Akupunktur

Akupunktur brukes både alene og i kombinasjon med annen behandling. Vi tilbyr akupunktur for både akutte og kroniske skader og sykdommer, spesielt skjelett- og muskelproblemer. Vi starter som regel med ukentlige behandlinger i fire til åtte uker. Akupunktur kan ofte med fordel kombineres med trening i vanntredemølle.

Slik kontakter du oss om rehabilitering av ditt dyr

Har spørsmål om rehabilitering du ønsker svar på eller kanskje du vil bestille time?

Ring oss på 55 19 15 80, send e-post til post@mastervet.no, eller se øvrig kontaktinformasjon her »