På Gården Dyreklinikk bryr vi oss oppriktig om dyret ditt. Vi har den faglige kompetansen som er nødvendig for å hjelpe Trampe til å holde seg sunn og frisk og unngå sykdom.kanin

Kaniner og marsvin bør rutinemessig få årlig tannhelsesjekk, og i tillegg undersøkes for innvollsparasitter dersom de tilbringer tid i utebur. De fleste kaniner og marsvin trenger også regelmessig kloklipp.

Dette bør du være oppmerksom på

Dersom du oppdager at kjæledyret ditt spiser mindre, har forandret avføring, klør seg, har kuler eller du reagerer på andre ting som er utenom det vanlige, er det bare å ta kontakt. Siden kaniner og gnagere er relativt små dyr med hurtig metabolisme er det viktig å få hjelp snarlig. Disse dyrene bruker raskt opp energireservene sine og fordøyelsessystemet er sensitivt for forandringer forårsaket av både stress og sykdom.

Vi utfører også rutinemessige steriliseringer og kastreringer. Dersom du har hunn- og hanndyr sammen og ikke ønsker hyppige kull, må du sørge for å få kastrert/sterilisert minst en av dem i det de når kjønnsmoden alder. Noen ganger kan kastrering også være ønskelig i forhold til aggresjon mellom enkeltindivider.

Våre ansatte står klar til å hjelpe med alt fra enkle instruksjoner om dyrehold til større utredninger og kirurgi.

Slik kontakter du oss:

Har spørsmål du ønsker svar på eller kanskje du vil bestille time?

Ring oss på 55 19 15 80, send e-post til post@mastervet.no, eller se øvrig kontaktinformasjon her »

Les også: Slik gir du kaninen/hamsteret ditt de beste forutsetninger for et langt og godt liv »

Gården Dyreklinikk – fordi ditt dyr fortjener oss!

Søkeord: Dyrlege i Bergen | Dyrlegevakt i Bergen | Veterinær for Hund i Bergen | Veterinær for Katt i Bergen