Birte Kristin Toft BVM&S MRCVS - Veterinær

Birte ble uteksaminert fra The Royal Dick School of Veterinary Studies i Edinburgh i 2000. Hun har siden jobbet i både smådyr- og stordyrpraksis i Skottland og på Island, og begynte å jobbe på Gården Dyreklinikk i januar 2013. Birte har blant annet videreutdannet seg innen kirurgi, indremedisin, ultralyd og akupunktur. Hjemme har hun border colliene Charlie og Moa.

3 ting du ikke visste om Birte:
 1. Spiller sekkepipe.
 2. Har cliff rescue training fra kystvakten i Skottland.
 3. Drømmer om å lære å sjonglere.

David Bermingham DVM - Veterinær

David kommer opprinnelig fra Dublin, Irland. Han ble uteksaminert fra Universitetet i Budapest i 2008, og har siden jobbet i både Irland og Storbritannia før han flyttet til Norge i 2010. Davids hovedinteresse er tannbehandling. Han har også videreutdanning innen akuttkirurgi og ultralyd. Hjemme har han hundene Holly og Solan, og katten Aslan.

3 ting du ikke visste om David:
 1. Han elsker å reise og utforske nye plasser.
 2. Elsker rugby.
 3. Håper å få dra til New Zealand en vakker dag.

Vilde Myrmell Aasen MVD MRCVS - Veterinær

Vilde ble uteksaminert fra University of Veterinary of Pharmaceutical Sciences Brno i Tsjekkia i 2013, og har jobbet som veterinær hos oss siden. Vilde har videreutdanning innen indremedisin, øyesykdommer og kirurgi. På fritiden trives hun best på fjellet, gjerne med en firbeint turkamerat.

3 ting du ikke visste om Vilde:
 1. Er redd for slanger og edderkopper.
 2. Drømmer om å gå Machu Picchu.
 3. Tok jaktprøven for ti år siden, men har aldri vært på jakt.

Marte Falkanger - Daglig leder og autorisert dyrepleier

Marte fullførte dyrepleierstudiet ved Hansenberg i Danmark i oktober 2011 og har jobbet på Gården Dyreklinikk siden 2007. Marte har hatt dyr hele livet, og nå har hun setteren Indiana Jones.

3 ting du ikke visste om Marte:
 1. Drømmer om å reise jorden rundt, og er godt i gang allerede.
 2. Er avhengig av kaffe.
 3. Er stor fan av musikk og filmer fra 80-tallet.

Grethe Aarre - Veterinærassistent

Grethe har jobbet som veterinærassistent siden 1993, og hun har jobbet på Gården dyreklinikk siden 2007. Tidligere jobbet Grethe på Ålgård veterinærkontor og Hinna dyreklinikk. Hun trives veldig godt på jobb med både mennesker og dyr. Hjemme har hun det travelt med hunden Kali, kattene Trulte, Brum og Birte-Vilde, og en flokk med høner.

3 ting du ikke visste om Grethe:
 1. Drømmer om å en gang få et småbruk med hjerterom til to- og firbeinte, med hest i hagen og en gris som skal leve til den dør av alderdom.
 2. Kjører HD Sportster 1200.
 3. Har vært på safari i Serengeti.

Ida Isdal Toft - Dyrepleierstudent

Ida fordeler tiden sin mellom Gården Dyreklinikk og dyrepleierstudie ved Hansenberg i Danmark. Utdannelsen startet hun i januar 2016, og hun er etter planen ferdig utdannet dyrepleier i mars 2019.

Ida har tidligere gått på Stend jordbruksskole på hestelinjen, og intresserer seg veldig for både hest og smådyr. Hun bor på gård med hunden Gaja, kattene Sofus og Elma, og hesten Mini.

3 ting du ikke visste om Ida:
 1. Har gått et år på elektrikerutdannelse i Danmark.
 2. Er utdannet ridetrener i Danmark.
 3. Drømmer om å reise på jordomseiling.

Camilla Rønnestad - Klinikkassistent

Camilla har travle dager på hundesalongen, men hjelper også til på klinikken. Hun har drevet med hest og hund i mange år. Hjemme har hun hunden Noah.

3 ting du ikke visste om Camilla:
 1. Drømmer om å reise til Australia.
 2. Skulle egentlig utdanne seg til turistguide.
 3. Kunne tenke seg å bo på ranch i Dalla

Iselin Fjellanger - Cand. Med. Vet. - Veterinær

Iselin ble uteksaminert fra Veterinærhøyskolen, NMBU i Oslo våren 2017. Hun jobbet så på en smådyrklinikk på Stord, før hun begynte på Gården dyreklinikk desember 2017. Hjemme har hun storpuddelen Ludvig.

3 ting du ikke visste om Iselin:
 1. Hun er ekstremt dårlig på å lage lister.